Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

5 olejov pre prirodzene krajšie a lepšie riasy a obočie

– Martin Engervik

Øyevipper og bryn Eyelash Serum

Krásne riasy a obočie sú snom každej ženy. Zaregistrovali ste ale informácie o sérach so syntetickými chemikáliami, ktoré majú viacero vedľajších účinkov? Ak aj vy patríte do skupiny žien, ku ktorým príroda nebola až taká štedrá, siahnite po sére prírodnom a pokojne si pomôžte. Prírodné oleje, ktoré obsahujú skutočne fungujú a vôbec nie sú škodlivé.

Existuje niekoľko účinných olejov, ktoré obsahujú vitamíny, minerály, mastné kyseliny, antioxidanty a zabezpečia nielen rast ale i zdravie vašich rias a obočia. Toto je 5 z nich!

1. Ricínový olej

Ricínový olej dokáže riasy a obočie predĺžiť. Obľúbený olej je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty, ktoré dodajú veľa výživy, stimulujú rast vlasov a prirodzene posilňujú riasy a obočie. Ricínový olej totiž podporuje krvný obeh v pokožke, stimuluje vlasové folikuly, takže vlasy rastú rýchlejšie. Použiť ho môžete na vlasy, riasy aj obočie.

Viac o ricínovom oleji si prečítajte TU.

2. Makadamiový olej

Film, ktorý makadamiový olej vytvára , chráni pramene vlasov a zabraňuje ich nadmernému vypadávaniu. Olej zvyšuje elasticitu a posilňuje každý prameň vlasov, nakoľko je bohatý na bielkoviny a mastné kyseliny.

Viac o makadamiovom oleji si prečítajte TU.

3. Mandľový olej

Mandľový olej je bohatý na vitamín E, vápnik, horčík a hydratuje riasy. A práve to je dôvod, prečo pri jeho pravidelnom používaní koruna krásy nielen rastie, ale vlasy sú aj pevnejšie. Zdravie a hustotu jeho aplikáciou zabezpečíte aj obočiu či riasam.

Viac o mandľovom oleji si prečítajte TU.

4. Avokádový olej

Olej bohatý na mastné kyseliny, vitamíny a minerály je známy mnohými benefitmi na naše zdravie. Tak prečo ho nedopriať aj vlasom, riasam či obočiu? Vďaka jedinečnému zloženiu ich chráni nielen pred vypadávaním.

Viac o avokádovom oleji si prečítajte TU.

5. Argánový olej

V starostlivosti o pokožku vlasov, rias a obočia by mal byť argánový olej nevyhnutnosťou. Vďaka vysokému obsahu vitamínu A, mastných kyselín a antioxidantov dokáže skutočné zázraky. Zaraďte ho do dennej rutiny a presvedčte sa na vlastné oči.

Viac o argánovom oleji si prečítajte TU.

eyelash-serum

Ak hľadáte 100% prírodné sérum na mihalnice a obočie, ktoré obsahuje všetky tieto fantastické oleje, Marina Miracle Eyelash Serum je pre vás ideálnou voľbou.

 

Hanne Garnvik / Marina Miracle Nederland