Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Acai Hydra Cream – Zaručený spôsob, ako obnoviť vlhkosť pokožky!

– Martin Engervik

Dehydrovaná pokožka sa mylne spája iba s letom. Na jej prirodzenú vlhkosť ale vplýva niekoľko faktorov, s ktorými je potrebné bojovať počas celého roka. Ideálne kvalitným krémom!

Hydratujte ju nielen zvonka, ale i zvnútra. Dostatočný príjem tekutín a vhodne zvolené produkty v starostlivosti o pleť, dokážu skutočné zázraky. Acai Hydra Cream je ľahký pleťový krém s prirodzene ružovou farbou a ľahkou vôňou čerstvých bobúľ. Okrem arganového oleja obsahuje aj olej acai, probiotické fermenty z čučoriedky a maliny, nórsku žihľavu a riasy. Dokonalá kombinácia, ktorá obnovuje rovnováhu a vlhkosť pokožky. Ľahký pleťový krém, ktorý neupcháva póry môžete používať spolu s pleťovým olejom pre extra vlhkosť, výživu a ochranu pred znečistením.

Aj vďaka prírodným probiotikám, ktoré sa v štruktúre tohto unikátneho krému ukrývajú, bude pleť zamatovo hladká, dokonale hydratovaná, zmäkčená a vyhladená.

Aké zložky Acai Hydra Cream ukrýva?

  • Olej z arganu - luxusný olej z Maroka je bohatý na antioxidanty a vitamín E. Označuje sa aj ako zlatý olej či tekuté zlato a vďaka všestrannosti sa sa dá využiť takmer kdekoľvek. Vyživuje, regeneruje, chráni pred škodlivými vplyvmi všetky typy pleti a zabraňuje predčasnému starnutiu.
  • Olej z jojoby - získava sa z plodov Simmondsia Chinesis, ktoré vzhľadom pripomínajú kávové zrná. Olej sa vyznačuje svetlo zlatou farbou, je bez zápachu a na pokožke nezanecháva pocit mastnoty. Zložením je blízky ľudskej pokožke, ktorú dokonale hydratuje bez toho, aby upchával póry.
  • Olej z kokosovníka - sa získava z dužiny kokosového orecha a jeho využitie je naozaj všestranné. Kokosový olej a jeho mastné kyseliny pomáhajú eliminovať toxické baktérie z pokožky, preto je ideálny pre suchú a vráskavú pokožku. Vďaka antiseptickým vlastnostiam prinavráti pleti mladosť a zdravie.
  • Olej z bobúľ acai – bobule acai pochádzajú z amazonského dažďového pralesa, obsahujú vitamíny A, B1, B2, B3,C, E a veľmi veľa antioxidantov. Olej podporuje bunkovú štruktúru, elasticitu pokožky a bojuje proti akné. Navyše, pleti dodá potrebnú hydratáciu a regeneráciu.
  • Probiotiká - Aktívna probiotická kultúra slúži ako základ pre rôzne fermentačné šťavy z rastlín, plodov a ovocia. Probiotická fermentácia v starostlivosti o pleť je úžasná v tom, že dokáže zabezpečiť menšie molekuly z rastlín. Tie sa do pokožky ľahšie vstrebávajú a poskytujú jej viac výživy.

 

 Michaela Krivdová