Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Active Face Oil – Aj pokožka mužov potrebuje výživu v boji proti vráskam

– Martin Engervik

V prípade starnutia je príroda spravodlivá. Rovnako sa týka žien ale i mužov. Pleťový olej určený špeciálne pre pánov hydratuje, upokojuje a vyrovnáva. A to stále nie je všetko!

Aj mužská pleť si zaslúži kvalitnú starostlivosť. Ak sa chcete vyhnúť tomu, že vaše obľúbené produkty na tvár budú miznúť rýchlosťou blesku, zabezpečte partnerovi olej vlastný. Active Face Oil vyrovnáva zmiešanú a mastnú pokožku, upokojuje citlivú a poškodenú a hydratuje suchú pleť. Pleťový olej s mužnou pačuli vôňou je vhodné použiť aj po holení alebo ho naniesť na fúzy. Obsahuje extrakt z olivového listu, ktorý dodáva aktívne antioxidanty hlboko do pokožky a bojuje proti predčasnému starnutiu. Oleje z jojoby a avokáda dodávajú pokožke zase zdravé rozjasnenie, nechávajú ju jemnú, hladkú a zdravú. Navyše, olej z avokáda odstraňuje aj jemné vrásky.

Skvelou správou je, že olej nahrádza krém na tvár. Pre dokonalý výsledok ho používajte ráno aj večer!

 Aké zložky Active Face Oil ukrýva?

  • Olej z jojoby – získava sa z plodov Simmondsia chinesis, ktoré pripomínajú kávové zrná, vyznačuje sa svetlo zlatou farbou, je bez zápachu a na pokožke nezanecháva pocit mastnoty. Olej je zložením blízky ľudskej pokožke, ktorú hydratuje bez toho, aby upchával póry.
  • Olej z avokáda – získava sa studeným lisovaním plodu dovtedy, kým nevznikne zdravý a hustý olej, ktorý je vhodný aj na ošetrenie pokožky. Avokádový olej obnovuje suchú pleť a poskytuje jej dostatok vlhkosti vďaka vysokému obsahu vitamínu E, zvyšuje kolagén v koži, pomáha hydratovať pokožku a odstraňuje jemné vrásky.
  • Aloe vera – zelená rastlina je okrem iného bohatá na aktívne živiny, ktoré zlepšujú elasticitu pokožky, pomáha proti akné aj škvrnám. Aloe vera v sebe ukrýva až 75 živín, 20 minerálov, 12 vitamínov, 18 aminokyselín a 200 aktívnych enzýmov. Šťava a výťažky z aloe vera sú dokonca hypoalergénne.
  • Olej z olivových listov – antiseptická bylina s množstvom prospešných vlastností je bohatá na antioxidanty a vitamíny. Olej z listov má schopnosť stimulovať bunky aj chrániť pokožku.
  • Olej z červených malín - obsahuje až 83% esenciálnych mastných kyselín, má neobvykle vysoký obsah Omega3 a Omega6 mastných kyselín, ktoré slúžia ako prevencia aj liečba kožných problémov. Ide o silný prírodný antioxidant s anti-age efektom.

Michaela Krivdová