Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Aj mužská pleť potrebuje starostlivosť: Viete, čo jej dopriať?

– Martin Engervik



Zabudnite na rozdiely. Muži by sa mali o svoju pleť starať rovnako, ako my ženy. Hoci nepoužívajú make-up, aj ich sa týka čistenie, hydratácia či exfoliácia.

Iba voda nestačí

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, aké produkty okrem peny na holenie, balzamu či gélu na vlasy používa váš partner? Aj mužská pleť si zaslúži dostatočnú pozornosť a produkty, ktoré jej v mnohých smeroch pomôžu. Umyť si tvár čistou vodou naozaj nestačí!

Základom je čistenie

Pleť treba večer zbaviť make-upu a nečistôt. Rovnaké nečistoty v priebehu dňa „pristanú“ aj na pleti mužskej. A práve preto, potrebuje dôkladne vyčistiť a v ideálnom prípade aj hydratovať. Krémovo-olejový pleťový čistiaci prostriedok Sweet & Creamy Oil Cleanser sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko.

Obsahuje fermenty z brokolice a rajčín, ktoré sú bohaté na enzýmy, antioxidanty a vitamíny. Pleťový čistič, po ktorom bude pokožka čistá, svieža a jemná, je vhodný na každodenné použitie, pre všetky typy pleti a áno, aj pre mužov!

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Krásna pleť na dosah: 3 kroky, bez ktorých to nepôjde!

Aj po holení

Pleťový olej Active Face Oil je určený špeciálne pre mužskú pokožku, ktorú hydratuje, upokojuje a vyrovnáva. Ideálne voľbe v prípade, ak je pleť suchá, citlivá ale aj náchylná na tvorbu akné. Pleťový olej s mužnou pačuli vôňou je vhodné použiť aj po holení alebo ho naniesť na fúzy.

Obsahuje extrakt z olivového listu, ktorý dodáva aktívne antioxidanty hlboko do pokožky a bojuje proti predčasnému starnutiu. Skvelou správou je, že olej nahrádza krém na tvár.

Prevencia aj záchrana

Hoci sa muži tvária, že ich sa starnutie netýka, príroda je v tomto smere spravodlivá. Mužská pokožka je rovnako, ako tá ženská, často dehydrovaná, a s pribúdajúcim vekom náchylná aj na tvorbu vrások. Reload Night Serum je určené pre všetkých mužov, ktorým na vzhľade pokožky záleží.

Silné nočné sérum pre mužov je určené pre všetky typy pleti. Poskytuje jej hĺbkovú hydratáciu a výživu počas spánku, redukuje vrásky a zjemňuje línie tváre. Navyše, pokožka je po jeho aplikácii a pravidelnom používaní  vyhladená a spevnená.

Vyskúšajte aj výhodný štartovací balíček pre mužskú pleť Men KIT

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Najlepší anti-aging? Siahnite po kvalitnom SPF a nielen v lete!

Foto: Pinterest

Krivdová Michaela