Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Avokádový či slnečnicový olej? Pleť potrebuje oba!

– Martin Engervik

Každý ponúka pokožke iné benefity. Ak si neviete medzi olejmi vybrať, zaraďte do starostlivosti o pleť obidva.

Avokádový olej

S pleťou dokáže naozaj divy! Obsahuje množstvo výživných látok, vitamínov, chlorofylu či nenasýtené mastné kyseliny. Zaujímavosťou je, že avokádo môže tiež zvýšiť tvorbu kolagénu v pokožke a preto je skvelým pomocníkom v boji s predčasným starnutím.

Olej je hĺbkovo prenikajúci, prechádza do hlbších vrstiev kože a pomáha ju hydratovať. Kvôli vysokému obsahu vitamínu E poskytne dostatok vlhkosti aj suchej a podráždenej pokožke. Navyše, obsahuje vysokú hladinu vitamínov B, C, D, K, A, aj vápnika. Avokádový olej a produkty, ktoré ho obsahujú sa postarajú o dôkladné vyčistenie pórov, pleť je zdravá, rozjasnená a dostatočne hydratovaná.

Herbal Face Oil - výživný, zvlhčujúci a vyrovnávajúci. Upokojuje podráždenú a ekzematickú pleť, vyrovnáva zmiešanú a zvlhčuje pleť suchú. Pravidelným používaním získa pokožka zdravý jas a vyhladia sa aj jej kontúry.

 

Slnečnicový olej

Základom kozmetiky je nielen preto, že je plný výživných omega-6 mastných kyselín, veľmi nízku viskozitu a dobre sa vstrebáva. Olej obsahuje veľké množstvo vitamínu E, antioxidantov či kyselinu linolovú, ktorá zvyšuje obnovu buniek. Jedinečnou schopnosťou tohto prírodného zázraku je aj to, že zadržiava vlhkosť vo vnútri buniek, chráni kolagén a elastín v pokožke a odstraňuje vrásky. Slnečnicový olej rovnako chráni pokožku pred voľnými radikálmi a vplyvmi vonkajšieho prostredia, akými sú UV žiarenie či znečistenie.

Sweet & Creamy Oil Cleanser – unikátny pleťový čistič 4 v 1 na každodenné použitie, vhodný pre všetky typy pleti. Krémovo – olejový produkt s vanilkovo-kokosovou vôňou sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko. Odstraňuje make-up a hĺbkovo čistí pleť. Obsahuje fermenty z brokolice a rajčín, ktoré sú bohaté na enzýmy, antioxidanty a vitamíny. Táto kombinácia zaručuje vyživovanie pokožky počas celého procesu čistenia tváre. Nechtíkový, slnečnicový, kokosový a šípkový olej rozpúšťa nečistoty a hydratuje pokožku, ktorá zostáva svieža, čistá a jemná.

Amaranth Face Oil - luxusný olej proti starnutiu budete milovať!  Vhodný je pre zrelú, suchú pokožku a odporúčame ho používať, ak máte viac ako 40 rokov. V prípade potreby sa ho ale nemusia báť ani mladšie ročníky. Amaranth Face Oil je nabitý antioxidantmi a redukuje jemné vrásky.

Amaranth Night Serum - preniká hlboko do kože a pokožka tak zostáva jemná a rovnomerne vyhladená. Kým vy spíte, luxusné sérum bojuje proti starnutiu, pokožku obnovuje, omladzuje a tónuje. Amaranth, argan, chia a prírodné ovocné kyseliny, stimulujú produkciu nových, zdravých buniek. Pokožka je po jeho použití jemnejšia, hladšia a bez neželaných škvŕn.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Pyramída krásy: Viete, čo všetko a v akých intervaloch potrebuje vaša pleť?

Foto: Pinterest

Krivdová Michaela