Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Beauty SALÓN - Iveta Gajdičiarová

– Miroslav Vrbata

O tom, že Slovensko je domovom krásnych, šikovných a veľmi inšpiratívnych žien, Vás určite nemusíme presviedčať. Dnes Vám s hrdosťou jednu z nich predstavíme.

Krásna mladá umelkyňa, ktorá namiesto plátna používa tvár. Milovníčka prírody, ktorá sa o Vás v jej útulnom beauty salóne v Turzovke postará tak, že sa budete cítiť ako ,,bohyňa krásy". Najnovšia členka Marina Miracle rodiny. Nech sa páči zoznámte sa s Ivet Gajdičiarovou:

Čo je to krása? Existuje presná definícia tohto termínu? Pre každého znamená tento pojem niečo iné. Podľa Grékov je krása všetko, čo lahodí zraku a sluchu, čo vzbudzuje obdiv, vyvoláva nadšenie, uznanie, či záľubu. Názory na krásu, respektíve na to, čo je krásne, je mnoho. Po celé stáročia sa snažia básnici, sochári, maliari, či iní umelci zachytiť podstatu krásy.  Rada by som spomenula trefný citát od E. Roosevelt. „Budúcnosť náleží tým, ktorí veria v krásu svojich snov.“ Moja cesta sa začala v momente, keď som premenila sny sa skutočnosť a stala sa kozmetičkou. Mojou záľubou a potešením je robiť ženy šťastnými, pretože šťastná žena je krásna žena.

Cesta k vysnívanému salónu...

Najskôr som sa začala venovať predlžovaniu mihalníc a postupne, krôčik po krôčiku, som sa prepracovala ku starostlivosti o pleť. Po niekoľkých mesiacov driny a školení, uzrel svetlo sveta môj vysnívaný salón. Ani si neviete predstaviť, aká som bola na seba pyšná.

Symbióza s prírodou....

Hlásim sa k milovníkom prírody, čo sa odzrkadľuje aj na filozofii môjho podnikania v zmysle výberu prírodnej kozmetiky, s ktorou pracujem. Touto, môjmu srdcu, blízkou kozmetikou, je Marina Miracle. O kvalite produktov som sa presvedčila sama ešte skôr, ako som ich predstavila svojim klientkam. Milujem prírodu a som presvedčená, že je liek na všetko. Práve liek, v podobe tohto prírodného zázraku menom Marina Miracle, ponúkam mojim zákazníčkam.

iveta gajdiciarova

Každá si príde na svoje...

Klientky majú možnosť výberu masáži tvári, kompletných ošetrení  pleti, úpravu obočia , predĺženie mihalníc až po make-up rôznych štýlov. Príjemné chvíle strávené pri procedúrach, si spoločné vypĺňame rozprávaním zážitkov, či konzultáciou ohľadom produktov od značky Marina Miracle pre domácu starostlivosť o pleť.

Telo ako plátno...

Face painting pre mňa predstavuje určitý druh relaxu po práci. Nechávam voľne prúdiť tok myšlienok, či uniesť sa aktuálnou náladou a plátnom mi je moja pleť. To, čo vznikne, už posúďte sami.

Verte prírode, každý v nej nájde riešenie.

iveta gajdiciarova

Vaša Ivet Gajdičiarová