Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Bojujete s atopickým ekzémom? Pomoc nájdete v prírodnej kozmetike Marina Miracle

– Martin Engervik

Nepríjemné kožné ochorenie trápi čoraz viac ľudí. Ak patríte k tejto skupine aj vy  máme pre vás riešenie! Vsaďte na kvalitnú starostlivosť o pleť, ktorej zložky pochádzajú z prírody.

Atopický ekzém

Dlhodobé a často chronické kožné ochorenie trápi nielen deti, mladistvých ale aj dospelých. Príznakmi ekzému sú predovšetkým začerveňanie, drobné vyrážky či jemné trhlinky na koži. Výnimočné nie sú ani opuchy, svrbenie až mokvanie. Pokožka je totiž suchá a stráca schopnosť zadržiavať vodu. Aj vy to dôverne poznáte?

PRÍBEH ZAKLADATEĽKY ZNAČKY MARINA MIRACLE SI PREČÍTAJTE TU

Prečo vzniká?

Ku vzniku suchej a citlivej kože prispieva nielen genetická predispozícia a užívanie niektorých liekov. Z vonkajších faktorov má vznik atopického ekzému na svedomí hlavne teplota prostredia, UV žiarenie ale aj časté a nevhodné používanie čistiacich prostriedkov, saponátov či kozmetiky. Vyskúšali ste už takmer všetko a výsledky sa nedostavili? Rovnakým problémom si prešla zakladateľka značky Marina Miracle. Dobrou správou je, že účinné látky, ktoré jej pomohli zabojovať s atopickým ekzémom našla, správne namixovala a nenechala si pre seba.

Čaro prírodnej kozmetiky Marina Miracle

Jej pleť bola vystavená nepríjemným vedľajším účinkom, spôsobeným agresívnymi a toxickými chemikáliami v produktoch na pleť. Marina trpela atopickým ekzémom a zároveň bojovala s akné, citlivou a podráždenou pokožkou, ktorú jej práve produkty proti akné a na liečbu ekzému spôsobovali. Produkty Marina Miracle sú 100 % prírodné, vyrobené v Nórsku pre ľudí, ktorí hľadajú vysoko kvalitnú, luxusnú a bezpečnú starostlivosť o pleť.

Kompletná starostlivosť o normálnu/citlivú/zmiešanú pokožku

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Odkaz tela na vašej tvári: Aj toto sú príčiny vzniku akné!

 FOTO: Pinterest

Krivdová Michaela