Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Denná a nočná starostlivosť o pleť: Viete, v čom spočíva rozdiel?

– Martin Engervik

To, čo potrebuje vaša pokožka večer, nepotrebuje ráno. Ruku na srdce, poznáte rozdiel medzi denným a nočným krémom, alebo siahate po tom, čo máte prvé po ruke?

Potrebujete oba!

Krásna, zdravá a žiarivá pleť je odmenou za starostlivosť, ktorú jej dávate. Nečakajte zázraky napriek tomu, že investujete do krémov, olejov či sér nemalé peniaze. Nie, že by nefungovali! Ak ich však nepoužívate správne, efektu, po ktorom túžite sa dočkáte len veľmi ťažko. Okrem dôkladného čistenia pleti, pitného režimu či zdravej stravy „papá“ pokožka ráno aj a večer. A nechutí jej stále to isté. Ráno potrebuje výživu a hydratáciu, večer vyžaduje regeneráciu, oddych a aktívne látky.

Ešte stále váhate?

Ak chcete svojej pleti dopriať len to najlepšie, nechajte si poradiť. Počas dňa a noci sa pleť správa odlišne, práve preto potrebuje aj odlišnú starostlivosť. Vyčistená pleť potrebuje ráno hydratáciu a ochranu. Siahnite po krémoch s ľahšou textúrou, ktoré v ideálnom prípade obsahujú aj SPF. Výbornou voľbou je Acai Hydra Cream alebo Amaranth Day Cream. Ak je vaša pleť suchšia alebo uprednostňujete oleje, krok vedľa neurobíte ani v prípade, že na pleť aplikujete Geranium Face Oil, ktorý nezanecháva mastný film a pokožku zvlhčuje bez upchávania pórov. Herbal Face Oil je našou vlajkovou loďou aj preto, že upokojuje podráždenú, ekzematickú pokožku, zvlhčuje pleť a dodáva jej potrebný jas.

Nadopujte pleť na noc

Produkty určené na večerné ošetrenie pleti sú vynikajúce v tom, že robia „svoju prácu“ počas toho, kým vy spíte. Po celom dni, množstve nečistôt z vonkajšieho prostredia či nánose make-upu, ktorými sa trápila potrebuje v prvom kroku dôkladné vyčistenie. Sweet & Creamy Oil Cleanser sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko, odstraňuje make-up a hĺbkovo čistí pleť. Argan Night Serum v sebe ukrýva zložky, ktoré pleti poskytujú hĺbkovú hydratáciu, redukujú jemné vrásky, zjemnňujú kontúry tváre a zároveň ju tónujú. Ovocné AHA kyseliny navyše odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Nočné sérum s arganom a AHA kyselinami je vhodné pre všetky typy pleti a jeho jemnú a osviežujúcu vôňu budete zbožňovať rovnako, ako zázraky, ktoré sa začnú diať. Alebo skúsite luxusné Amarant Night Serum proti starnutiu pleti, ktoré obnovuje, omladzuje a tónuje pokožku počas spánku?

Kompletná starostlivosť o normálnu / citlivú / zmiešanú pokožku

Acai Hydra Cream – ľahký pleťový krém, ktorý sa môže používať spolu s pleťovým olejom pre extra vlhkosť, výživu a ochranu pred znečistením. Krém má krásnu, prirodzenú ružovú farbu, ľahkú vôňu čerstvých bobúľ a pleti dodá zamatový pocit, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky.

Amarant Day Cream – bohatý, intenzívny hydratačný denný krém s unikátnym anti-age efektom a ľahkou vôňou čerstvo nazbieraných kvetov a grapefruitu. Krém s veľmi jemnou a ľahkou textúrou dokonalo hydratuje aj veľmi suchú pokožku, vďaka kyseline hyalurónovej a probioticky fermentovaným semenám amaranthu, malín a ovosu jej dodáva potrebnú vlhkosť.

Herbal Face Oil – bylinný pleťový olej je univerzálny, vhodný pre takmer každý typ pleti. Obsahuje čisté prírodné zložky, ktoré sa starajú o suchú a vlhkú pokožku, upokojuje citlivú a podráždenú pokožku a vyrovnáva kombinovanú pokožku. Tento pleťový olej sa často aj nazýva zázračný olej, pretože odstraňuje väčšinu kožných problémov na tvári.

Sweet & Creamy Oil Cleanser – pleťový čistič 4v1 pre každý typ pleti, hĺbkovo čistí pokožku bez toho aby ju vysušil, kompletne odstraňuje make-up. Pleti poskytuje množstvo živín a hydratuje pokožku.

Argan Night Serum – nočné sérum s AHA ovocnými kyselinami, marhuľou, mandľou, arganom a púpalkou dvojročnou, ktorá vyniká tým, že poskytuje hĺbkovú hydratáciu a tónuje pokožku. Ovocné kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Nasledujúce ráno je vaša pokožka  zamatovo hladká, zdravá a nádherne rozjasnená.

Amarant Night Serum - sérum  s amarantom, arganom,chia a prírodnými ovocnými kyselinami stimuluje produkciu nových zdravých buniek. Preniká hlboko do pokožky, ktorá zostáva jemná a rovnomerne vyhladená.