Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Eyelash Serum – O hustých riasach a obočí už nemusíte len snívať

– Martin Engervik

Krásne riasy sú symbolom ženskosti. Ak k vám príroda nebola štedrá, skúste si dopomôcť. Sérum, ktoré stimuluje rast obočia a navyše riasy vyživuje a natáča, môžete mať aj vy!

Zdravá a žiarivá pokožka zaujme už z diaľky rovnako, ako pohľad do očí, ktorý lemuje vejár hustých a výrazných rias. Riasenky, ktoré sľubujú zvodný pohľad na počkanie nie sú žiadnou novinkou a v kozmetickej taštičke má aspoň jednu každá žena. Ak chcete pre svoje riasy urobiť viac, doprajte im luxusnú a čisto prírodnú výživu. Vďaka priehľadnému Eyelash Séru s jemnou vôňou levandule budú vaše riasy zdravšie, silnejšie a hustejšie už 6 až 8 týždňov.

Aké zložky Eyelash Serum ukrýva? 

  • Olej z ricínu – pochádza zo semien rastliny Ricínus alebo Castor a je zdrojom mononenasýtených 18-uhlíkových mastných kyselín a tiež vysokým obsahom kyseliny ricínovej, ktorá je účinná proti baktériám a hubám. Podporuje rast vlasov a mihalníc a má jedinečnú schopnosť prenikať hlboko do pokožky.
  • Olej z mandlí – lisovaný je za studena zo suchých kôstok sladkých mandlí. Obsahuje veľa bioaktívnych látok, bohatý je na vitamíny E, A, B2 a D a podporuje prirodzenú hydratáciu a vitalitu.
  • Olej z arganu – luxusný olej z Maroka s vysokým obsahom vitamínu E je bohatý na antioxidanty. Označuje sa aj ako zlatý olej či tekuté zlato a vďaka všestrannosti sa sa dá využiť takmer kdekoľvek. Aj preto je neodmysliteľnou súčasťou Eyelash Séra.
  • Olej z vitamínu E – je bohatý na antioxidanty, zabraňuje tvorbe vrások blokovaním voľných radikálov a zvyšuje produkciu kolagénu. Olej z vitamínu E je veľmi stabilný, zvyšuje trvanlivosť prírodných produktov a pôsobí ako prirodzená alternatíva konzervačných látok.
  • Aloe Vera – rastlina bohatá na aktívne živiny zlepšuje elasticitu pokožky, pomáha proti akné a škvrnám. Obsahuje 75 živín, 20 minerálov, 12 vitamínov, 18 aminokyselín a 200 aktívnych enzýmov. Šťava a výťažky z Aloe Vera sú navyše hypoalergénne.

 Michaela Krivdová