Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Geranium Face Oil – Jedinečné zložky z neho robia poklad pre mastnú pleť!

– Martin Engervik

Trápi vás mastná pokožka, ktorá je oveľa náchylnejšia na tvorbu akné? Doprajte jej olej, ktorý s nerovnosťami dokáže bojovať.

Pri pohľade do zrkadla by vás ani vo sne nenapadlo, že vaša pleť by zniesla ďalšiu „mastnotu“ vo forme oleja? Ak nevyskúšate, neuveríte! Geranium Face Oil obsahuje rastlinné zložky, ktoré nielen hoja ranky po akné, znižujú ich viditeľnosť ale pravidelným používaním zabezpečí aj to, že nadprodukcia mastnoty klesne. Navyše tým, že sa olej rýchlo absorbuje, pokožka je zjednotená, hladká a čistá.

Vyhláste boj upchatým pórom s jedinečným prírodným produktom, ktorý sa stane neodmysliteľnou súčasťou starostlivosti o pleť.

Aké zložky Geranium Face Oil ukrýva?

  • Olej z jojoby – vyznačuje sa svetlo zlatou farbou, je bez zápachu a na pokožke nezanecháva pocit mastnoty. Získava sa z plodov Simmondsia chinesis, ktoré pripomínajú kávové zrná. Zložením je veľmi blízky ľudskej pokožke, ktorú hydratuje bez toho, aby upchával póry. Mastná a zmiešaná pokožka sa vďaka nemu dostane do rovnováhy, naopak suchú zvláčni.
  • Olej z ruží – nadchne vás jemnou a okúzľujúcou vôňou. Jeho sila spočíva v tom, že stimuluje a hydratuje pokožku, pôsobí protizápalovo, zmierňuje začerveňanie a na pleť pôsobí ako tonikum vďaka adstringentným vlastnostiam. 
  • Olej z pelargónie – jeho účinky poznali už v starovekom Egypte. Pelargónia totiž dokáže vyvážiť tvorbu kožného mazu. Ten nielen redukuje ale aj lieči akné a minimalizuje škvrny. Zároveň pôsobí  protizápalovo, ukľudňuje začervenanie a podráždenosť pleti.
  • Olej z čajovníka je jedným z najsilnejších prírodných antiseptík a okrem iného pokožku dezinfikuje, hojí a vyživuje. Vďaka sile, ktorú ukrýva vie bojovať proti akné a nepekným červeným škvrnám.
  • Olej z mandlí – lisovaný je za studena zo suchých kôstok sladkých mandlí. Obsahuje veľa bioaktívnych látok a je vhodný na každý typ pleti. Vďaka tomu, že podporuje prirodzenú hydratáciu a vitalitu pleti sa odporúča na suchú a citlivú pleť so sklonom k začerveňaniu, olupovaniu či svrbeniu. Keďže nevyvoláva alergické reakcie, rýchlo sa vstrebáva, neupcháva póry a nezanecháva pocit mastnoty je hrdou zložkou nášho vyrovnávacieho oleja.

 

 Michaela Krivdová