Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Jarný reštart pleti: TOTO všetko jej v týchto dňoch doprajte!

– Martin Engervik

Občas sa stáva, že pleti nevenujeme dostatočnú pozornosť. Ak sa o slovo v týchto dňoch prihlásila aj vaša pokožka, napravte všetko, čo sa dá. Doprajte jej jarnú dávku účinných látok a zopakujte si návyky, za ktoré sa vám poďakuje!

Nevyhnutný reštart

Aj vaša pleť potrebuje v každom ročnom období niečo iné? Dajte jej presne to, čo si pýta a pritom nezabúdajte na 3 kľúčové kroky, ktoré sú pre zdravú, sviežu a krásnu pleť alfou a omegou: čistenie, exfoliácia a hydratácia! Pridajte poriadnu dávku vody, zdravý životný štýl a máte vyhraté.

Cesta k dokonalej pleti

1. Čistenie – základom úspechu je dôkladne odlíčená a vyčistená pleť. Večer a samozrejme aj ráno. Na pomoc si vezmite unikátny pleťový čistič Sweet & Creamy Oil Cleanser. Krémovo – olejový produkt s vanilkovo - kokosovou vôňou sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko. Odstraňuje make-up a hĺbkovo čistí pleť. Obsahuje fermenty z brokolice a rajčín, ktoré sú bohaté na enzýmy, antioxidanty a vitamíny. Táto kombinácia zaručuje vyživovanie pokožky počas celého procesu čistenia tváre. Nechtíkový, slnečnicový, kokosový a šípkový olej rozpúšťa nečistoty a hydratuje pokožku, ktorá zostáva svieža, čistá a jemná.

2. Exfoliácia pleti - pravidelné a šetrné používanie peelingových produktov, dokáže s pleťou zázraky. Exfoliácia stimuluje tvorbu kolagénu, pokožka je prekrvená, pružná, uvolňujú sa upchaté póry a minimalizuje sa tvorba nevzhľadných čiernych bodiek a vyrážok. Pravidelným používaním peelingu zabezpečíte pokožke lepší úžitok z olejov, sér a krémov. Ak ste ešte neobjavili Roseehip Peeling Mask, je najvyšší čas zoznámiť sa. Jeho používanie je doslova návykové! Čakajte zázraky na počkanie!


3. Hydratácia – na rad prichádzajú nielen oleje, séra, krémy ale aj hydratačná maska Shea Hydration Mask, ktorá dodá pleti veľa aktívnych živín z probiotického fermentovaného aloe vera a šťavy zo zeleného čaju. Perlový prášok v maske je plný minerálov a živín, ktoré vašu pokožku zanechajú hladkú a žiarivú.

Dehydrovaná pokožka je napnutá, náchylná na predčasné starnutie a len ťažko zvláda svoju ochrannú rolu. Ak potrebuje hydratáciu v týchto dňoch viac, ako inokedy, siahnite po ultimátnom produkte Marina Miracle, ktorým je Geranium Face Oil. Ide o ľahký olej, ktorý pokožku vyrovnáva, hojí ranky po akné a znižuje viditeľnosť jaziev.

Pre všetky typy pleti je vhodné Argan Night Serum s AHA ovocnými kyselinami, marhuľou, mandľou, arganom a púpalkou dvojročnou, ktorá vyniká tým, že poskytuje hĺbkovú hydratáciu a tónuje pokožku.

Čerešničkou na torte je Acai Hydra Cream pre normálnu, suchú až dehydrovanú pokožku ale aj obľúbený Amaranth Day Cream, intenzívny hydratačný denný krém s anti-agfektom a ľahkou textúrou, ktorý dodáva pokožke vďaka kyseline hyalurónovej a probioticky fermentovaným semenám amaranthu, malín a ovosu potrebnú vlhkosť.

 

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: 5 mýtov o pleti, ktorým konečne prestaňte veriť!

Foto: Pinterest

Krivdová  Michaela