Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Aké sú najobľúbenejšie produkty herečky Natálie Germáni?

– Miroslav Vrbata

,,Marina Miracle ma oslovila na krátky článok na ich blog, o produktoch, ktoré mám od nich najradšej a sú moje must have.
Tak vznikol tento post a ja som sa na sekundu zastavila a nevedela sa vôbec rozhodnúť.

Robím s touto prírodnou nórskou kozmetikou rok a pol, kupujem ju už aj mojej mamine, takže poznám každý produkt ako svoje “boty”

Keď si ale musím vybrať, bez čoho si neviem predstaviť fungovať, a čo je naozaj bezkonkurenčné sú pre mňa 2 cleansre, ktoré sú podľa mňa najlepšie čo viete zohnať na “kozmetickom” trhu.

Používajú sa a fungujú len s vodou, takže môžete prírodu ušetriť od tampónov a zároveň poskytujú najrýchlejšie odlíčenie (3-4 sekundy). Len aplikujete na tvár, rozotriete a umyjete vodou. Fungujú skvele aj na vodeodolný makeup.
Ako bonus obsahujú probiotiká z fermentovaného ovocia/ zeleniny a mne pomohli aj na letné výsypy na dekolte v kombinácii s ich face tonerom.

Sweet&creamy oil cleanser používam v zime, lebo zanecháva vláčnu pleť do zimného počasia. (V zime mám ja osobne totálne vysušenú, popraskanú pleť)


Fresh&silky foaming cleanser naopak v lete, ktorý ma zbaví zároveň mastnoty a potu a vypne pleť.

Marina miracle si pre vás na tohtoročné sviatky pripravila krásne vianočné darčekové sety, ktoré obsahujú všetky must have z ich ponuky a ja sa teším, že vám môžem sprostredkovať kód ako ich dlhodobý partner in crime😈


Takže baby, ak chcete pre svoje priateľky, mamy, staré mamy, alebo seba kvalitnú, eko, prírodnú kozmetiku, môžete teraz využiť kód Natalia. Odpočíta vám 20% z nákupu a keďže Vianoce sú merry, platí do konca 2022🙂
Go green w MM! 🎄” Natália 

 

Natália Germáni

 sa narodila v roku 1993 v Nitre ako Natália Germániová. Okrem štúdia herectva na VŠMU v Bratislave hosťuje vo viacerých predstaveniach v Slovenskom národnom divadle a podarilo sa jej získať aj roly v známych slovenských seriáloch. Keď ju v roku 2015 obsadili do zahraničného projektu, zmenila si meno na Natalia Germani. 
zdroj: https://www.csfd.sk/tvorca/153254-natalia-germani/prehlad/