Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Prečo používať kozmetiku s marhuľovým olejom? Hydratuje pokožku a zmierňuje stres!

– Martin Engervik

Získava sa z marhuľových jadier a okrem množstva vitamínov, ktoré obsahuje pokožku hydratuje a dokáže, samozrejme, oveľa viac. Ak ste sa k nemu ešte neprepracovali, je najvyšší čas siahnuť po produktoch, ktoré ho obsahujú.

Zázrak menom marhuľový olej

Je ľahký, výživný a obnovuje pokožku. Marhuľový olej obsahuje celú radu vitamínov B, A aj C. Ale aj vápnik, fosfor, draslík či železo.  Práve vďaka jeho zloženiu a účinkom je obľúbeným nielen na vonkajšie ale aj vnútorné použitie. V kozmetike a prírodných produktoch Marina Miracle sa používa aj preto, že čistí póry a neupcháva ich, pokožke dodáva potrebnú vlhkosť a udržiava jej rovnováhu. Navyše, tento jemný prírodný olej má nutričný účinok a môže zmierniť dokonca ekzém a iné kožné problémy.

Kde hľadať olej z jadier marhúľ?

Argan Night Serum – nočné sérum s AHA ovocnými kyselinami, marhuľou, mandľou, arganom a púpalkou dvojročnou vyniká tým, že poskytuje hĺbkovú hydratáciu a tónuje pokožku. Sérum má jemnú vôňu čerstvého grapefruitu a mandarínky, ktoré sú tiež bohaté na vitamíny a poskytujú intenzívnu výživu a rozjasňujú pokožku. Ovocné kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Nasledujúce ráno je vaša pokožka zamatovo hladká, zdravá a nádherne rozjasnená.

Amarant Night Serum - luxusné nočné sérum proti starnutiu, ktoré obnovuje, omladzuje a tónuje pokožku počas spánku. Sérum s amarantom, arganom, marhuľou, chia a prírodnými ovocnými kyselinami, stimuluje produkciu nových zdravých buniek. Sérum s vôňou pomarančov a kvetov preniká hlboko do kože. Pokožka zostáva jemná a rovnomerne vyhladená.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Vyberte si správne: Ktorý olej Marina Miracle je určený presne pre vás?

 Foto: Pinterest

Krivdová Michaela