Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Raz či dva krát do týždňa? Odhaľte výhody peelingu pre vašu pleť

– Martin Engervik

Nedáte na peeling dopustiť a doprajete ho pokožke pravidelne? Alebo patríte k skupine žien, ktoré naňho zabúdajú? Poďte to zmeniť!

ÁNO pre peeling

Odstraňujete make-up, pleť čistíte, hydratujete pomocou krémov, sér aj olejov ale na peeling si nájdete čas málokedy? Chyba! Pravidelné peeling pokožke prospieva, pretože odstraňuje jej odumreté bunky, otvorí póry a tým sa pleť ľahšie čistí. Nehovoriac o tom, že po peelingu je pleť jemná, omladená a oveľa viac pripravená absorbovať účinné látky z krémov či olejov.

3 typy peelingov

Pri výbere peelingu nesiahajte hneď po prvom produkte, ktorý vám spadne do ruky. Každá pleť je iná, každá si zaslúži inú starostlivosť. Aké druhy peelingov na trhu nájdete a pre koho sú určené?

Mechanický peeling – ide o mechanické obrusovanie pokožky pomocou produktov, krémov či pást, ktoré obsahujú mala abrazívne čiastočky. Tie pri jemnej masáži odstraňujú odumreté bunky kože. Pozor, tento druh peelingu nie je vhodný pre aknóznu pleť.

Enzymatický peeling – šetrný peeling, pretože enzýmy rozpúšťajú spojenia medzi odumretými kožnými bunkami. Samotné enzýmy dokonca „zjedia" veľa odumretých buniek. Tento peeling je vhodný je aj pre citlivú či podráždenú pokožku.

Chemický peeling – rieši problémy s akné, vráskami či pigmentovými škvrnami. Výsledkom je hladšia, vyhladená, vypnutá, hydratovaná pokožka.

Poznáte unikátny produkt Rosehip Peeling Mask?

Hĺbkovo čistiaca, detoxikačná íľová maska má ukľudňujúcu, jemnú vôňu levandule a kokosu. Je plná antioxidantov a vitamínov zo šípok, rakytníka  a nechtíka, tie pokožku vyhladzujú a hydratujú, zatiaľ čo fermentované brokolicové klíčky s aktívnymi živinami  ju regenerujú. Maska obsahuje luxusný biely íl, ktorý vytiahne nečistoty a škodliviny z pokožky. Enzýmy a kryštáliky organického raw cukru rozpúšťajú a odstraňujú odumreté bunky. Pokožka je mäkkšia, hladšia a rozjasnená.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Krásna pleť na dosah: 3 kroky, bez ktorých to nepôjde!