Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Reload Night Serum – Ideálny produkt do mužskej kozmetickej taštičky

– Martin Engervik

Dobe, kedy muži svojej pleti nevenovali pozornosť, našťastie odzvonilo. Ak hľadáte dokonalý produkt, ktorý je nielen prevenciou, ale i záchranou, práve ste ho našli!

Hoci sa muži tvária, že ich sa starnutie netýka, príroda je v tomto smere spravodlivá. Mužská pokožka je rovnako ako tá ženská často dehydrovaná, bez života a s pribúdajúcim vekom náchylná na tvorbu vrások. Reload Night Serum je určené pre všetkých mužov, ktorým na vzhľade pokožky záleží. V čom sa ukrýva jeho sila? Silné nočné sérum pre mužov je určené pre všetky typy pleti. Poskytuje jej hĺbkovú hydratáciu a výživu počas spánku, redukuje vrásky a zjemňuje línie tváre. Navyše, pokožka je po jeho aplikácii a pravidelnom používaní  vyhladená a spevnená.

Pridajte sa k ženám, ktoré na séra a kvalitné produkty nedajú dopustiť. Aj mužská pleť si zaslúži, aby bola hýčkaná! 

Aké zložky Reload Night Serum ukrýva?

  • Olej z marhuľového jadra – nutričný účinok tohto oleja dokáže zmierniť ekzém a kožné problémy. Obsahuje vitamíny A, E a kyselinu gama linolovú. Ľahký a výživný olej aktivuje metabolizmus pokožky, pomáha udržiavať jej optimálnu vlhkosť a neupcháva póry.
  • Olej z jojoby – získava sa z plodov Simmondsia chinesis, ktoré pripomínajú kávové zrná, vyznačuje sa svetlo zlatou farbou, je bez zápachu a na pokožke nezanecháva pocit mastnoty. Olej je zložením blízky ľudskej pokožke, ktorú hydratuje bez toho, aby upchával póry.
  • Aloe vera – zelená rastlina je okrem iného bohatá na aktívne živiny, ktoré zlepšujú elasticitu pokožky, pomáha proti akné aj škvrnám. Aloe vera v sebe ukrýva až 75 živín, 20 minerálov, 12 vitamínov, 18 aminokyselín a 200 aktívnych enzýmov. Šťava a výťažky z aloe vera sú dokonca hypoalergénne.
  • Čajovníkový olej – ošetruje, osvieži a čistí pokožku. Okrem toho zabíja nežiadúce mikroorganizmy, lieči rany a jazvy a účinne bojuje s akné a červenými škvrnami. Vďaka svojim blahodárnym účinkom je v kozmetike veľmi vyhľadávaný.
  • Kadidlový olej – nazýva tiež olej z Libanonu, je na Blízkom Východe považovaný za svätý olej. Získava sa z dreva Boswellia, ktoré má pozitívne účinky na popáleniny, vyrážky, rezy a odreniny. Lieči akné a vyrážky, obsahuje veľa antioxidantov, bojuje proti predčasnému starnutiu. Aj preto je vhodný predovšetkým pre zrelú pleť.

 Michaela Krivdová