Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Rosehip Peeling Mask – Detox, ktorý si vaša pleť zaslúži pravidelne

– Martin Engervik

Starostlivosť ako vo wellness si môžete užiť v pohodlí domova. Rozmaznávajte svoju pokožku jedinečnou maskou, ktorá v sebe ukrýva luxusný biely íl a dokáže skutočné zázraky.

Dokonalé spojenie unikátnych ingrediencií. Presne taká je hĺbkovo čistiaca Rosehip Peeling Mask, ktorá má ukľudňujúcu, jemnú vôňu levandule a kokosu. Navyše je plná antioxidantov a vitamínov zo šípok, rakytníka a nechtíka. Tie pokožku vyhladzujú a hydratujú, zatiaľ čo fermentované brokolicové klíčky s aktívnymi živinami  ju regenerujú. A to stále nie je všetko! Maska obsahuje luxusný biely íl, ktorý vytiahne nečistoty a škodliviny z pokožky. Enzýmy a kryštáliky organického raw cukru rozpúšťajú a odstraňujú odumreté bunky. Detoxikačná maska, ktorú na záver môžete použiť aj ako peeling je kozmetickým klenotom!

Aké zložky Rosehip Peeling Mask ukrýva?

  • Olej zo šípok – získava sa zo semien šípky lisovaním za studena, je bez vône a má krásne jantárové sfarbenie. Na pokožku pôsobí omladzujúco, ošetrujúco, hojivo a má regeneračné účinky. Označuje sa ako „suchý olej“, ktorý sa do pokožky rýchlo vstrebáva.
  • Olej zo slnečnice - je plný výživných omega-6 mastných kyselín a má tiež jedinečnú schopnosť zadržiavať vlhkosť vo vnútri buniek, vďaka čomu je pleť hydratovaná. Odstraňuje vrásky, chráni kolagén a elastín v pokožke.
  • Olej z rakytníka – má tmavo oranžovú farbu, lisuje sa za studena, čím sa zachovajú všetky biologicky aktívne látky. Účinný je pri liečbe kožných ochorení ako je rosacea a akné, využíva sa tiež na spevnenie vlasov a spomalenie ich vypadávania.
  • Olej z nechtíka lekárskeho – jeho prednosťou nie je len krása a príjemná vôňa. Nechtíkový olej pôsobí ako prírodné antibiotikum, antioxidant, má protizápalové a hojivé účinky. Dezinfikuje rany, pomáha v boji proti akné a ukľudňuje podráždenú pokožku.
  • Olej z kokosovníka – získava sa z dužiny kokosového orecha a jeho využitie je naozaj všestranné. Kokosový olej a jeho mastné kyseliny pomáhajú eliminovať toxické baktérie z pokožky. Ideálny je pre suchú a vráskavú pokožku. Vďaka antiseptickým vlastnostiam je pleť mladá, zdravá a relatívne bez infekcií.

 Michaela Krivdová