Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Shea Hydratation Mask – Kombinácia zložiek dodá pleti žiarivý a šťavnatý vzhľad

– Martin Engervik

Zdravá a žiarivá pleť je snom každej ženy. Ak ste napriek pravidelnej starostlivosti stále nedosiahli výsledok, po akom pri pohľade do zrkadla túžite, máme pre vás riešenie!

Krásna, hydratovaná a zdravo rozjasnená pokožka nemusí byť behom na dlhú trať. Shea Hydratation Mask s vôňou čerstvých jabĺk a kvetov je určená pre všetky typy pleti, nakoľko pokožku nielen hĺbkovo hydratuje a zjemňuje. Vďaka unikátnej kombinácii prírodných zložiek vyhladzuje aj jemné línie pleti a upokojuje podráždenú či citlivú pokožku. Maska dodáva pleti veľa aktívnych živín z probiotického fermentovaného aloe vera a šťavy zo zeleného čaju. Kde teda tkvie tajomstvo hladkej a žiarivej pokožky?

Perlový prášok v maske je totiž plný minerálov a živín, ktoré prinesú viditeľné zmeny doslova na počkanie!

Aké zložky Shea Hydratation Mask ukrýva?

  • Olej z vitamínu E – je bohatý na antioxidanty, zabraňuje tvorbe vrások blokovaním voľných radikálov a zvyšuje produkciu kolagénu. Olej z vitamínu E je veľmi stabilný, zvyšuje trvanlivosť prírodných produktov a pôsobí ako prirodzená alternatíva konzervačných látok. Navyše, bojuje proti vráskam a pigmentovým škvrnám, odstraňuje jazvy a strie.
  • Vitamín B5 – alebo tiež pantenol, pochádza z obilia bohatého na vlákninu. Pantenol sa pri kontakte s pokožkou mení na vitamín B5, ktorý je potrebný na optimálne fungovanie pokožky. Vitamín má regeneračné, hojivé, zvlhčujúce aj ochranné vlastnosti. Pleť je nielen hydratovaná ale aj výrazne omladená.
  • Probiotiká - Aktívna probiotická kultúra slúži ako základ pre rôzne fermentačné šťavy z rastlín, plodov a ovocia. Probiotická fermentácia v starostlivosti o pleť je úžasná v tom, že dokáže zabezpečiť menšie molekuly z rastlín. Tie sa do pokožky ľahšie vstrebávajú a poskytujú jej viac výživy.

Michaela Krivdová