Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Skončili sme so Shea Hydration Mask! Privítajte jej inovovanú vylepšenú verziu Super Skin Food Mask

– Miroslav Vrbata

Shea Hydration Mask sme inovovali a má nový názov:
Neustále sa vyvíjame a keď zistíme, že máme produkt, ktorý sa dá ,,upgradovať", prirodzene to urobíme!
Tentokrát sme inovovali našu fantastickú hydratačnú masku na tvár, Shea Hydration Mask a taktiež sme ju premenovali na: Super Skin Food Mask.
Pleťová maska ​​si stále zachováva všetky svoje skvelé vlastnosti, príjemnú jablkovú vôňu, jemnú zelenú farbu a zamatovo hladkú konzistenciu, plus niečo nové navyše...
Inovácia priniesla tri hlavné vylepšenia:
1. Odteraz s dvojnásobným množstvom kyseliny hyalurónovej!
Kyselina hyalurónová zvyšuje hydratáciu pokožky. Pre tých, ktorí si nie sú istí, čo vlastne je kyselina hyalurónová- ide o typ uhľohydrátov, ktoré telo produkuje na udržanie zdravej a hydratovanej pokožky, pružnosti spojivového tkaniva, ohybných kĺbov, vlhkosti očí a oveľa viac. Kyselina hyalurónová má jedinečnú schopnosť viazať a zadržiavať molekuly vody. Preto bolo pre nás úplne prirodzené, že sme našu hydratačnú masku doplnili dvojnásobným množstvom kyseliny hyalurónovej, ktorá poskytuje dvojnásobnú hydratáciu!
2. Ešte účinnejší bio-retinol!
Vyvinuli sme úplne nový spôsob rozkladu molekúl extraktu z rakytníka a šípkového extraktu. Pokožka tak môže ľahšie absorbovať živiny a účinnejšie premieňať karotén na vitamín A (retinol) v pokožke. Jednoducho povedané, náš bio-retinol je účinnejší ako kedykoľvek predtým! Môžete si tak vychutnať všetko dobré , čím je retinol známy: zvýšenie kolagénu a elastínu v pokožke, podpora rýchlejšej obnovy buniek, dosiahnutie hladšej pokožky a tónu pleti a minimalizácia jemných vrások a pórov.
3. Extrakt z ľanových semien, severská superpotravina!
Konečne si už vyrábame vlastný ľanový olej, ktorý sa používa vo viacerých našich produktoch. Po lisovaní oleja za studena zostáva veľa „bordelu“ a zvyškov.
Za normálnych okolností sa tieto zvyšky jednoducho vyhodia do odpadu. Mnohí však nevedia, že práve v týchto zvyškoch je množstvo fantastických živín!
My sme ich opätovne použili a up-cyklovali a vytvorili sme tak extrakt z ľanových semien. Ide o veľmi udržateľnú a ekologickú výrobu suroviny - získame fantastický extrakt – skutočnú severskú superpotravinu! Extrakt z ľanových semien je vynikajúcou protizápalovou zložkou, ktorá okamžite upokojuje pokožku. Ľanové semienko upokojuje podráždenú, svrbivú, ekzématickú a citlivú pokožku. Má vysoký obsah antioxidantov, ktoré bojujú proti predčasnému starnutiu pokožky. Okrem toho uchováva hydratáciu pleti a zabraňuje jej zvyšenej strate.
Super Skin Food Mask je pleťová maska, ktorú môžu používať všetky typy pleti, od tínedžerov až po dospelú a zrelú pleť. Obnovuje, zvyšuje, uchováva hydratáciu pleti, zanecháva ju zdravú, jemnú, rozjasnenú a žiarivú, viac ako kedykoľvek predtým!