Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Spoznajte blahodárne účinky avokáda na vašu pleť!

– Martin Engervik

Obsahuje viac draslíka ako banány! Vedeli ste o tom, že avokádo je ovocie a okrem toho, že výnimočne chutí, jeho sila a účinky pomôžu aj vašej pleti?

Zelený zázrak

Aztékovia ho považovali za afrodiziakum. Zelený plod stromu, ktorý nesie názov hruškovec americký sa dnes dostáva čoraz viac do našich kuchýň, ale aj kúpeľní. Za všetko môže jeho jedinečné zloženie a hotové poklady, ktoré v sebe ukrýva. Aj preto si svoje miesto našlo v prírodných produktoch Marina Miracle.

S pleťou dokáže divy

Dužina avokáda sa používa na výrobu oleja, ktorý sa získava studeným lisovaním plodu dovtedy, kým nevznikne zdravý a hustý olej. Ten je vhodný nielen na konzumáciu ale aj na ošetrenie pokožky. Jeho chuť je jemne oriešková a farba zelenkavá. Obsahuje množstvo výživných látok, vitamínov, chlorofylu či nenasýtené mastné kyseliny. Zaujímavosťou je, že avokádo môže tiež zvýšiť tvorbu kolagénu v pokožke a preto je skvelým pomocníkom v boji s predčasným starnutím. Olej je hĺbkovo prenikajúci, prechádza do hlbších vrstiev kože a pomáha ju hydratovať. Kvôli vysokému obsahu vitamínu E poskytne dostatok vlhkosti aj suchej a podráždenej pokožke. Navyše, obsahuje vysokú hladinu vitamínov B, C, D, K, A, aj vápnika. Avokádový olej a produkty, ktoré ho obsahujú sa postarajú o dôkladné vyčistenie pórov, pleť je zdravá, rozjasnená a dostatočne hydratovaná.

Kozmetika obsahujúca avokádo:

Herbal Face Oil - výživný, zvlhčujúci a vyrovnávajúci. Upokojuje podráždenú a ekzematickú pleť, vyrovnáva zmiešanú a zvlhčuje pleť suchú. Pravidelným používaním získa pokožka zdravý jas a vyhladia sa aj jej kontúry.

Active Face Oil - vyrovnáva zmiešanú a mastnú pokožku, upokojuje citlivú, poškodenú a hydratuje suchú pleť. Pleťový olej s mužnou pačuli vôňou je vhodné použiť aj po holení.

Foto: Pinterest
Michaela Krivdová