Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Starostlivosť o pleť po cvičení: TOTO sú kroky, na ktoré netreba zabudnúť!

– Martin Engervik

Patríte medzi nadšené športovkyne alebo je jedným vašich z novoročných predsavzatí krásna a pevná postava? Bez driny a potu sa do cieľa nedostanete. Benefitom navyše môže byť aj zdravšia pleť, treba sa však správne o ňu starať. Čo potrebuje po cvičení a na čo netreba zabudnúť?

2v1

Absolútne nezáleží na tom, akej fyzickej aktivite sa venujete. Počas športu sa totiž zlepšuje nielen vaša kondícia ale vďaka rozprúdenej krvi s veľkou dávkou kyslíka aj vzhľad pleti. Čoskoro si možno všimnete, že je nielen žiarivejšia, krajšia ale predovšetkým zdravšia. Aj v tomto prípade však platí jedno „ALE“!

Dôležité čistenie a odlíčenie

Preferujete fyzickú aktivitu ráno? V tom prípade je úplne zbytočné, aby ste vyrazili do fitness centra nalíčená. Nechajte pokožku dýchať a po odcvičení jej okrem sprchy doprajte aj dôkladné čistenie. Sweat&Creamy Oil Clenser je vďaka jedinečnej krémovej konzistencii ideálnou voľbou. Pokožka bude čistá, hydratovaná a pripravená na aplikáciu obľúbeného oleja či denného krému. Ak cvičíte počas dňa či po pracovnej dobe, pred tréningom sa odlíčte. Make-up zabraňuje tomu, aby pokožka dýchala a zároveň sa vyhnete problém spôsobenými toxínmi, ktoré sa vyplavujú potom. Pretože vrstva líčidiel je živnou pôdou pre baktérie. Pot a všetky nečistoty sa vstrebávajú späť do pleti.

Hydratujte zvonka aj zvnútra

Poznáte pravidlo, že počas fyzickej aktivity by ste mali doplniť približne toľko vody, koľko vypotíte? Myslite tiež na hydratáciu zvonka a po dôkladnom vyčistení pleti doprajte potrebnú hydratáciu. Amaranth Day Cream je bohatý, intenzívny hydratačný denný krém s unikátnym anti-age efektom a ľahkou vôňou čerstvo nazbieraných kvetov a grapefruitu. Napriek veľmi jemnej a ľahkej textúre dokonalo hydratuje aj veľmi suchú pokožku. A to je presne to, čo vaša pokožka potrebuje.

Rozmaznávajte sa doma

Po tréningu potrebuje telo kvalitný prísun živín a ak vás na stole čakala chutná večera, v druhom kroku rozmaznávajte aj pleť. Skvelou voľbou sú nielen obľúbené a výživné oleje Marina Miracle ale aj Shea Hydration Mask, ktorá dokáže s pleťou divy. Určená je pre všetky typy pleti, nakoľko pokožku nielen hĺbkovo hydratuje ale aj zjemňuje. Vďaka unikátnej kombinácii prírodných zložiek vyhladzuje jemné línie pleti a upokojuje podráždenú či citlivú pokožku. A skvelá správa na záver! Perlový prášok v maske je plný minerálov a živín, ktoré prinesú viditeľné zmeny doslova na počkanie!

Všetky produkty Marina Miracle môžete pohodlne nakupovať TU!

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: 3 kroky k zdravej pleti: Novoročné predsavzatie, ktoré sa oplatí splniť!

 

Foto: Sabina Plevakova

Krivdová Michaela