Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Viete, prečo si krk a dekolt zaslúžia rovnakú pozornosť ako vaša pleť?

– Martin Engervik

Zdravá a krásna pleť je odmenou za starostlivosť, ktorú jej dávate. A čo krk a dekolt? Venujete aj im rovnakú pozornosť?

Nielen na tvár

Ak pravidelne doprajete pokožke dôkladné čistenie, hydratáciu a výživu v podobe krémov, sér a olejov, tlieskame! Končí pre vás táto starostlivosť v oblasti brady? Potom máte jedno veľké mínus. Pokožka krku a dekoltu si zaslúži minimálne to isté, ak nie viac! Príznaky starnutia, strata elasticity či jemné vrásky sú totiž v tejto oblasti tváre oveľa viditeľnejšie.

Pokožka tváre končí v dekolte

Áno, skutočne je tomu tak! Pokožka na krku a dekolte je oveľa jemnejšia a hoci starnutie nezastavíte, vhodnou pleťovou starostlivosťou ho minimálne oddialite. Ranný a večerný pleťový rituál od dnes posuňte  o kúsok nižšie. Aj tieto oblasti tváre vyžadujú čistenie, pokojne jemný peeling či aplikáciu masky. A predovšetkým – hydratáciu. Na krku a v dekolte je oveľa menej mazových žliaz, preto neriskujte vrásky a krémujte, krémujte a ešte raz krémujte.

Nerobte rozdiely

To, aké produkty potrebuje vaša pokožka, a ktoré jej zároveň prospievajú už určite viete. Rovnaký pleťový krém, sérum či olej aplikujte ráno a večer aj na krk a dekolt. Bez rozdielu! Z ponuky jedinečnej, prírodnej pleťovej kozmetiky Marina Miracle odporúčame:

Sweet & Creamy Oil Cleanser - unikátny pleťový čistič 4 v 1 na každodenné použitie, vhodný pre všetky typy pleti. Krémovo – olejový produkt s vanilkovo-kokosovou vôňou sa pri kontakte s vodou zmení na mlieko. Odstraňuje make-up a hĺbkovo čistí pleť. Nechtíkový, slnečnicový, kokosový a šípkový olej rozpúšťa nečistoty a hydratuje pokožku, ktorá zostáva svieža, čistá a jemná.

Amaranth Day Cream - intenzívny hydratačný denný krém s unikátnym anti-age efektom a ľahkou textúrou, ktorý dodáva pokožke vďaka kyseline hyalurónovej a probioticky fermentovaným semenám amaranthu, malín a ovosu potrebnú vlhkosť.

Amaranth Face Oil - prírodný a organický olej proti starnutiu pokožky s upokojujúcou prírodnou vôňou Yling Ylang a grepu. Olej na tvár má jedinečnú kombináciu zložiek, ako sú škandinávske byliny, Amarant a extrakt z arktických brusníc, ktorý regeneruje pokožku, zlepšuje elasticitu a dodáva hĺbkovú  hydratáciu.

Herbal Face Oil - výživný a zvlhčujúci olej na tvár, ktorý vyrovnáva pokožku. Jemné byliny, jojoba, avokádo, malina a aloe vera dodávajú pokožke výživu bez upchávania pórov a nadbytočnej mastnoty. Olej na tvár sa rýchlo vstrebáva, chráni a viaže vlhkosť pokožky, ktorá je jemná, vyrovnaná a rozjasnená.

Shea Hydratation Mask - hydratačná maska ​​s vôňou čerstvých jabĺk a kvetov dodáva pleti veľa aktívnych živín z probiotického fermentovaného aloe vera a šťavy zo zeleného čaju. Perlový prášok v maske je plný minerálov a živín, ktoré pokožku zanechávajú hladkú a žiarivú. Navyše, maska obsahuje  kyselinu jablčnú, ktorá pomôže Shea maslu a ostatným olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Pokožka je vyživená, hydratovaná a rozjasnená.

 

 Foto: Pinterest

Krivdová Michaela