Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Vyberte si správne: Ktorý olej Marina Miracle je určený presne pre vás?

– Martin Engervik




Zaujíma vás, aký je rozdiel medzi našimi olejmi na tvár? Je pre vás ťažké vybrať si ten správny? Nechajte si poradiť!  

Nekomedogénne oleje

Oleje Marina Miracle sa vyznačujú tým, že sú prírodné, do pokožky sa rýchlo absorbujú a neupchávajú póry. Zložené sú z vysoko kvalitných rastlinných olejov, bylín a rastlinných štiav, ktoré navyše vyrovnávajú a hydratujú pokožku. Používať ich môžete ráno aj večer a pokojne aj v kombinácii Acai Hydra Cream či Amaranth Day Cream. 

Aplikácia olejov

Pred samotným použitím myslite na to, že oleje treba dôkladne pretrepať. Bylinky, oleje a ovocné šťavy sa totiž prirodzene nemiešajú. Dobrým pretrepaním zaistíte, že každá kvapka oleja bude obsahovať  to najlepšie z každej prísady! Aké prírodné oleje nájdete v ponuke Marina Miracle?


 
Herbal Face Oil

Bylinný pleťový olej je univerzálny, vhodný pre takmer každý typ pleti. Obsahuje čisté prírodné zložky, ktoré sa starajú o suchú a vlhkú pokožku, upokojuje citlivú a podráždenú pokožku a vyrovnáva kombinovanú pokožku. Tento pleťový olej sa často aj nazýva zázračný olej, pretože odstraňuje väčšinu kožných problémov na tvári.

Geranium Face Oil



Ide o olej na tvár a sérum, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre mastnú pleť s akné alebo bez neho. Prísady sú starostlivo vybrané pre mastnú pleť a obsahujú okrem iného výťažky z ruží, ktoré majú preukázaný účinok proti akné. Olej vyrovnáva , vyhladzuje pokožku a znižuje nadmernú produkciu mastnoty.

Amaranth Face Oil

Luxusný olej proti starnutiu budete milovať!  Vhodný je pre zrelú, suchú pokožku a odporúčame ho používať, ak máte viac ako 40 rokov. V prípade potreby sa ho ale nemusia báť ani mladšie ročníky. Amaranth Face Oil je nabitý antioxidantmi a redukuje jemné vrásky.

Active Face Oil 

Pleťový olej špeciálne vyvinutý pre mužov je vhodný pre všetky typy pleti. Olej je veľmi jemný, preto je vhodné používať ho aj po holení. Pokožke poskytuje správnu výživu a starostlivosť. Active Face Oil je presne to, čo potrebuje každý muž.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: 6 tipov, ako správne a efektívne používať oleje Marina Miracle

Foto: Pinterest

Krivdová Michaela