Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Zázrak nielen na suchú pokožku: Zoznámte sa s účinkami mandľového oleja!

– Martin Engervik

Regeneruje suchú pokožku, upokojuje podráždenú, lieči akné aj červené škvrny. Mandľový olej prináša veľké množstvo benefitov pre pleť, nechty aj celé telo. Viete, prečo ho budete ešte milovať? Nezanecháva pokožku mastnú! Potom túži každá z nás.

Na vnútorné aj vonkajšie použitie

O tom, že mandľový olej sa rovnako zaraďuje medzi poklady pre pleť a pokožku celého tela netreba absolútne pochybovať. Stačí sa raz presvedčiť a nedáte mu za žiadnych okolností zbohom. Olej, ktorý sa získava z lisovaním plodov mandľovníka za studena je silným prírodným antioxidantom a obsahuje veľké množstvo vitamínov A, B, E2 a D. Mandľový olej podporuje zdravie, rast a kondíciu nechtov aj vlasov, vyživuje pokožku a upokojuje pokožku bez pocitu mastnoty. A preto sa niet čomu čudovať, že aj tento zázrak nájdete v produktoch Maria Miracle.

Sila oleja

Okrem spomenutých vitamínov obsahuje jedinečný mandľový olej vápnik, selén, meď, fosfor, horčík, železo, draslík, omega-6 mastné kyseliny ale aj betakarotén. Vďaka vitamínu E sa stáva skvelým a účinným bojovníkom pri hojení rán, zabezpečuje obnovu pokožky. Kvalitné produkty s mandľovým olejom ocenia aj tehotné ženy, v rámci prevencie pred vznikom strií.

Kozmetika Marina Miracle s mandľovým olejom:

Argan Night Serum - nočné sérum s AHA ovocnými kyselinami poskytuje hĺbkovú hydratáciu, tónuje a rozjasňuje pokožku. Ovocné kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú oleju preniknúť hlbšie do pokožky. Tá je nielen zamatovo hladká, zdravá ale aj  nádherne rozjasnená. 

Geranium Face Oil – olej na tvár a sérum, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre mastnú pleť s akné alebo bez neho. Prísady sú starostlivo vybrané pre mastnú pleť a obsahujú okrem iného výťažky z ruží, ktoré majú preukázaný účinok proti akné. Olej vyrovnáva, vyhladzuje pokožku a znižuje nadmernú produkciu mastnoty.

Reload Night Serum – silné nočné sérum určené pre mužov vyhladzuje jemné línie a dodáva hĺbkovú hydratáciu, zatiaľ čo prirodzené AHA ovocné  kyseliny rozkladajú mŕtve kožné bunky a umožňujú tak novým a zdravým rásť. Pokožka je obnovená, hĺbkovo hydratovaná a rozjasnená.

Eyelash & Brow Serum - sérum na riasy s priehľadnou farbou a jemnou vôňou levandule. Luxusný arganový, mandľový a ricínový olej vyživujú riasy a obočie a fungujú ako kondicionér, ktorý posilňuje ich výživu a hydratáciu. Pro Vitamín B5 viaže vlhkosť rias a obočia, udržuje ich jemné a pružné. Riasy a obočie budú zdravšie, silnejšie a hustejšie.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Prečo používať kozmetiku s pikantným zázvorom?

Foto: Pinterest

Krivdová Michaela