Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Zdravá a krásna pleť? Dostatočne hydratujte zvonka aj zvnútra

– Martin Engervik

Fakt, že až 70% ľudského tela tvorí voda, netreba azda pripomínáť. Ani to, že bez vody sa jednoducho žiť nedá. Nielen telo, ale aj pleť potrebuje hydratáciu. Dávate jej dostatok?

Vzhľad ju prezradí

Dehydrovanú pokožku, nielen na tvári ale aj na tele spoznáte veľmi jednoducho. Je suchá, napnutá, bez lesku – bez života. Vo väčšej miere sa tvoria vrásky či nie príliš vábne šupinky. Ako jej pomôcť? Pokožka je denne vystavovaná rôznym nepriaznivým vplyvom, s ktorými sa oveľa ľahšie vyrovnáva v prípade, že je dostatočne hydratovaná.

Zvnútra aj zvonka

Pleť, ktorá dostáva všetko, čo potrebuje a je dobre hydratovaná starne pomalšie, vyzerá krajšie a zdravšie. A to je presne to, po čom túžime. Pite dostatok vody, bylinkových čajov a popri starostlivosti o pleť nevynechávajte nielen účinné oleje či krémy s kyselinou hyalurónovou, ale aj hydratačné masky, ideálne večer. Pokožka totiž absorbuje o viac ako 60% práve pred spaním.

Acai Hydra Cream  - ľahký pleťový krém, ktorý sa môže používať spolu s pleťovým olejom pre extra vlhkosť, výživu a ochranu pred znečistením. Krém má krásnu, prirodzenú ružovú farbu, ľahkú vôňu čerstvých bobúľ a pleti dodá zamatový pocit, ktorý sa rýchlo vstrebáva do pokožky.

Amaranth Face Cream - bohatý, intenzívny hydratačný denný krém s unikátnym anti-age efektom a ľahkou vôňou čerstvo nazbieraných kvetov a grapefruitu. Krém s veľmi jemnou a ľahkou textúrou dokonalo hydratuje aj veľmi suchú pokožku. Vďaka kyseline hyalurónovej a probioticky fermentovaným semenám amaranthu, malín a ovosu dodáva potrebnú vlhkosť.

Herbal Face Oil  - výživný a zvlhčujúci olej na tvár vyrovnáva pokožku. Má veľmi príjemnú textúru a jemnú upokojujúcu levanduľovú vôňu. Jemné byliny, jojoba, avokádo, malina a aloe vera dodávajú pokožke výživu bez  upchávania pórov a nadbytočnej mastnoty. Olej na tvár sa rýchlo vstrebáva, chráni a viaže vlhkosť pokožky.

PREČÍTAJTE SI TIEŽ: Krásna pleť na dosah: 3 kroky, bez ktorých to nepôjde!