Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Zmiešaná a citlivá pokožka: Poznáte svoj typ pleti? #3

– Martin Engervik

Starostlivosť o zmiešanú pleť je skutočne výzvou. Kombinuje dva druhy pokožky a každá z nich potrebuje niečo iné. Produkty treba vyberať s ohľadom na aktuálny stav pleti. Neviete si rady? Nechajte si poradiť.

Zmiešaná pleť a „T zóna“

Na niektorých miestach je suchšia, na iných mastnejšia. Zmiešaná pleť si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Pokožka „T zóny“ - čelo, nos a brada je mastnejšia, náchylnejšia na tvorbu akné a nedokonalosti. Oblasť líc býva naopak suchšia a drsnejšia, vyskytnúť sa môže začerveňanie, ale aj tvorba nežiadúcich vrások. Pleť potrebuje hydratáciu a ošetrenie zároveň!

Vyskúšajte špeciálne balenie produktov Starter Kit Basic pre zmiešanú/citlivú pokožku. 

Vyhláste boj zmiešanej pleti

Pri výbere produktov, ktoré budú prospievať vzhľadu pleti buďte opatrní. Inak sa môže veľmi ľahko stať, že sa polička v kúpeľni bude prehýbať pod množstvom krémov a gélov, ktoré neprinesú žiadne výsledky. Zmiešaná pleť potrebuje hydratačné čistenie. Sweet & Creamy Oil Cleanser, ktorý sa pri kontakte s vodou mení na mlieko je ideálnou voľbou. Pleť vyčistí aj hydratuje. Denný aj nočný krém nahradí výživný, zvlhčujúci Herbal Face Oil, ktorý navyše pokožku vyrovnáva. Tá je upokojená, jemná a rozjasnená, bez nadbytočnej mastnoty a upchatých pórov. Argan Night Serum v sebe ukrýva zložky, ktoré pleti poskytujú hĺbkovú hydratáciu, redukujú jemné vrásky, zjemnňujú kontúry tváre a zároveň ju tónujú. Ovocné AHA kyseliny navyše odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Žiarivý a šťavnatý vzhľad pleti zabezpečí pravidelné používanie Shea Hydration Mask, ktorá pokožku nielen hĺbkovo hydratuje a zjemňuje. Vďaka unikátnej kombinácii prírodných zložiek rovnako vyhladzuje aj jemné vrásky a upokojuje podráždenú či citlivú pokožku.

4 produkty, ktoré vaša pleť potrebuje

  • Sweet & Creamy Oil Cleanser - odstraňuje make-up, hĺbkovo čistí pleť bez toho, aby bola vysušená. Pokožke poskytuje množstvo živín a potrebnú hydratáciu. Viac sa dočítate TU.

  • Herbal Face Oilvýživný a zvlhčujúci olej na tvár vyrovnáva pokožku, dodáva jej výživu bez upchávania pórov a nadbytočnej mastnoty. Upokojuje podráždenú a ekzematickú pokožku.

  • Argan Night Serum - poskytuje hĺbkovú hydratáciu, redukuje jemné vrásky, zjemnňuje kontúry tváre a zároveň ju tónuje. Ovocné AHA kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Viac sa dočítate TU.

  • Shea Hydration Mask - pleti dodáva aktívne živiny z probiotického fermentovaného aloe vera a šťavy zo zeleného čaju. Pokožka je vyživená, hydratovaná a rozjasnená. Viac sa dočítate TU.