Prírodná, organická a vegánska starostlivosť o pleť.

Ešte lepšia Shea Hydratation Mask.

– Miroslav Vrbata

Cieľom Marina Miracle je neustále zdokonaľovanie sa. Shea Hydration Mask sa tešila veľkej obľube našich zákazníkov, no obsahovala perlový prášok, ktorý sa nezhodoval s našou ideou o vegánskej značke kozmetiky. Preto sme sa rozhodli, nahradiť ho niečim lepším a zároveň vegan! Maska má stále príjemnú, jemnú textúru a nádhernú vôňu, ale odteraz dodáva pokožke ešte viac sviežosti, hydratácie, vitamínov a výživy!

 

3 dôležité vylepšenia Shea hydratačnej masky

1. Kyselina hyalurónová

 

Kyselina hyalurónová je často označovaná ako neprekonateľná hydratačná zložka viažúca vlhkosť. No a práve teraz, keď sme vyvinuli našu vlastnú jedinečnú kyselinu hyalurónovú, sme  nemohli inak, ako ju pridať do našej hydratačnej masky. (Našu hyalurónku sme použili aj v Amaranth Day Cream a horúcej novinke Flower Berry Essence). Kombinujeme nízkomolekulárnu aj bežnú kyselinu hyalurónovú s veľkými molekulami, aby sme pleť hydratovali vo všetkých vrstvách. Je super účinná na suchú a dehydrovanú pokožku, na zrelú a popraskanú pokožku a na vyrovnanie jemných vrások.

 

2. Spirulina

 

Odteraz môžeme hrdo vyhlásiť, že aj naša Shea Hydratation Mask je VEGAN. To
znamená, že všetky výrobky Marina Miracle sú svojím zložením úplne vegánske.
Predtým sme používali perlový prášok, aby sme pokožke dodali lesk a minerály, ale teraz sme ho úplne odstránili a nahradili spirulinou. Tá je pre pokožku dokonca ešte lepšia. Používame organicky certifikovanú spirulinu veľmi vysokej kvality, ktorá je taká čistá, že je potravinárskej kvality a môže byť použitá ako doplnok výživy. Naša spirulina je veľmi účinná a výživná, dodá vašej pokožke zdravý jas a hydratáciu. Výsledkom je zdravá a pružná pokožka.

 

3. Probiotický fermentovaný ovos

 

Ovos má úžasné vlastnosti, pokiaľ ide o hydratáciu a upokojenie pokožky. Náš ovos je certifikovaný ako ekologický a tiež potravinársky. Používame ovos v prášku, ale aj celé zrná a klíčky z ovsa. Zrná a klíčky sú probioticky fermentované, pomocou nášho vlastného jedinečného fermentačného procesu. Takto získate úplne všetko čo ovos ponúka, všetky vitamíny, antioxidanty, minerály a mikroživiny.

 

100% PRÍRODNÁ
95% CERTIFIKOVANÁ AKO ORGANICKÁ
VEGAN
100% FOOD - GRADE
DERMATOLOGICKY TESTOVANÁ
PROBIOTICKÁ